UPDATE: Beat the Cold

25 Okt

De kachel is gerepareerd! Er is een mannetje langsgeweest die constateerde dat er een piefje van een dingetje was afgebroken (het lag dus niet aan te weinig water in de radiatoren), en hij heeft de kachel handmatig aangestoken. Nu is het hier lekker BLOEDHEET, waardoor de maatregelen van de Beat the Cold Top Tien ineens heel anders uitpakken.

 1. Haar föhnen: ik zweet nu zo hard dat mijn haar niet droogt. Ik zie eruit alsof ik net uit het zwembad kom. Zie ook 2.
 2. Skikleren aan: ik zweet nu zo hard dat ik besloten heb om over te gaan op mijn bikini.
 3. Thee drinken: ik zweet nu zo hard dat ik ben overgegaan op ijsklontjes sabbelen. In bikini.
 4. Rode wijn drinken: kan altijd. Ook in bikini.
 5. Uitbundig dansen: ik zweet nu zo hard dat dit alleen kan met alle ramen wagenwijd open. Niet in bikini overigens in verband met de buren (behalve als het naar binnen regent).
 6. Bedelven onder dekens: ik zweet nu zo hard dat ik van mijn stoel glibber. Ik grijp opnieuw naar de bikini.
 7. Wasabi/rode pepers/sambal eten: ik zweet nu zo hard dat dit in combinatie met de eerdergenoemde ijsblokjes moet gebeuren. In bikini.
 8. De post halen: ik zweet nu zo hard dat ik de buurman bel om te vragen of hij de post naar boven wil brengen. Ik doe overigens wel open in bikini.
 9. Mediteer je naar een zonnig oord: daar heb ik, ondanks het zweet, in het geheel geen moeite mee. Ondertussen dans ik namelijk (zie 5) op een zeer zonnig nummer.
 10. Vragen aan mijn alter ego of ze een eskimo is: ik zweet nu zo hard dat ik alleen nog informeer naar Saharabewoners (in bikini). Daar heb ik er meerdere van.

Stomende sex in het weekend: nog steeds een belangrijke tip, ongeacht de temperatuur. De bikini en een glimmend lichaam van het zweet kan hier een grote bijdrage aan leveren.

Advertenties

2 Reacties to “UPDATE: Beat the Cold”

 1. Eva oktober 25, 2010 bij 17:58 #

  Whahaha, tranen biggelen over wangen van het lachen.. nouja biggelen.. Het is meer dat ze halverwege blijven hangen als ijspegels op mijn wang. Maybe dat jouw mannetje even langs kan komen op mijn werk?

  Beat the cold on your workplace – cursus Top 5:
  1. Een warme werkomgeving: primaire of secundaire arbeidsvoorwaarde? Interactieve Powerpointpresentatie (sponsored by Wii-fit) en groepsdiscussie in zonnige vergaderzaal met voorverwarmde toga’s.
  2. Verkrampt door de kou: wat nu? Praktische opdracht en aansluitend wedstrijdje ergonomisch-bureaustoel-rollen in de gang (het ‘rollen’spel).
  3. Blauw uitgeslagen lichaamsdelen: hoe voorkom je het? ‘Stappen’plan en presentatie door experts. Persoonlijke begeleiding mogelijk.
  4. De verwarming, how to let go? Telefonische hulplijn en diverse praatgroepen.
  5. True stories: een waargebeurd verhaal van een overlevende.

  • The Lost Marble oktober 26, 2010 bij 12:39 #

   SNIGGER SNIGGER GIECHEL GIECHEL! Ik bied me graag aan als vrijwilliger om de True Story te vertellen. Hoe ik aan de kachel vastvroor toen ik hem met mijn lichaamswarmte tot leven wilde wekken (ja, ik was in een delirium geraakt door de rode wijn) en dat ik nu lid ben van de ARG: Anonieme Rode wijn Gebruikers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: